Balzam protiv bora

Ostanite mladi! Eliminišite bore sa lica i vrata i vratite svojoj koži svež izgled. Balzam u stiku protiv bora ispravlja fine linije oko očiju i usana, kao i na drugim delovima lica i vrata. Obnavlja ćelije kože i vraća koži preko potreban hijaluron.

Prirodni sastojci

Ispravite fine linije na koži uz pomoć sastojaka koje nam je sama priroda darovala kako bi nam sačuvala lepotu! Ne sadrži štetne komponente.

Za sve tipove kože

Balzam u stiku možete koristiti bez obzira na godine ili vaš tip kože. Pogodan je za sve korisnike!

Besplatna dostava

Svaki kupac dobija besplatnu poštarinu, a dostava se vrši direktno na vašu kućnu adresu, bez obzira gde živite u svetu!

Fine linije više nisu problem!

Nerviraju vas linije na čelu i oko očiju? A šta je sa onim linijama oko usta, koje su posebno izražene kod žena koje već duži niz godina konzumiraju cigarete? Sve to sada možete eliminisati sa balzamom protiv finih bora u stiku. Balzam će delovati direktno na fine bore i smanjiti ih tako što će kožu nahraniti sa hijaluronom, vratiti joj mladalački izgled i elastičnost. Napravljen je od ekstrakta avokada i glicerina, dobitne kombinacije koja briše bore kao gumicom.

Kako se koristi?

Pređite sa balzamom u stiku preko finih linija na vašem licu ili vratu. Ako aplikujete balzam na lice, idite od centra lica ka levoj ili desnoj strani. Pređite preko linije dva ili tri puta i ostavite da balzam deluje. Za bolji efekat, najbolje je očistiti kožu pre aplikovanja micelarnom vodom ili nekim drugim sredstvom za čišćenje kože. Balzam možete koristiti ujutru i uveče. 

5/5
Na prvi pogled mi se učinilo šašavim - sredstvo protiv bora koje izgleda kao labelo. Ali bila sam šokirana koliko mi je pomoglo da smanjim bore oko očiju. Nestale su kroz par dana. Sve preporuke od mene.
Milkica Petković
5/5
Spremala sam se da odem na botoks čela, ali me je ćerka nagovorila da prvo isprobam ovaj balzam. Uštedela mi je nekoliko stotina evra. Balzam je potpuno ispeglao fine linije na čelu.
Biljana Matić
5/5
Počela sam da ga koristim čim su se javile prve bore oko usana. Uklonio ih je kao čarobnim štapićem. Od tada ga uvek imam u rezervi, počela sam da ga aplikujem i oko usta i očiju, a vidim da može i za vrat.
Ivana Damjanović
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
27.95
27.95

Ukupno

Ukupno27.95
Dostava

u Australia.

Ukupno27.95
Scroll to Top