Rešite se napetosti!

Flasteri protiv bola u leđima

Kvalitetan proizvod na prirodnoj bazi, koji uklanja bol u lumbalnom delu leđa. Deluje tako što smanjuje upalu i opušta regiju na kojoj se nalazi. Preporučuje se kao pomoćna terapija osobama koje imaju bolest zglobova, ali i onima koji dosta vremena provode za računarom ili sedeći.

Potpuno prirodno

Proizvod je na bazi biljke pelen, poznate po svojim lekovitim sastojcima, koji pomažu u borbi protiv bolesti zglobova kao što su artritis i reuma.

Bez troškova dostave

Proizvod šaljemo u sve zemlje sveta. Dostava je besplatna, bez obzira gde živite.

100% garancija

Zadovoljni korisnik je naš krajnji cilj. Zato proizvod možete vratiti ukoliko zaključite da nije za vas. Povrat možete izvršiti u roku od 14 dana od preuzimanja.

Kome su namenjeni i kako deluju?

Flasteri protiv bolova u leđima su namenjeni svima vama koji imate bolove u lumbalnom delu. Ovi bolovi obično nastaju kao posledica dugog sedenja kod ljudi čiji posao podrazumeva da veći deo dana budu u ovom položaju.

Mogu ih koristiti i pacijenti koji boluju od artritisa, reume i drugih bolesti zglobova, uz svoju redovnu terapiju.

Napravljeni su od prirodnih sastojaka, od kojih je glavni pelen, ali tu su i ostale komponenete za koje je dokazano da smanjuju upale i bolove: šafran, mentol, đumbir i drugi.

Jedna porudžbina sadrži čak 3 pakovanja od 12 flastera (ukupno 36)

Uputstvo za upotrebu

Sve završavate u par jednostavnih koraka:

 

  1. Istuširajte se ili dobro očistite područje na leđima na koje nanosite flaster.
  2. Odlepite flaster i nanesite ga na bolno područje.
  3. Pritisnite rukom kako bi se flaster što bolje zalepio i kako bi se sastojci sa flastera umasirali u kožu.
  4. Držite flaster 6-8 sati.
  5. Na kraju uklonite flaster i očistite područje na kojem se nalazio.
  6. Ponavljati postupak jednom dnevno.

I oni su koristili flastere...

5/5
Pošto ne vodim računa kada podižem teške predmete bilo je logično da me u jednom trenutku zaboli lumbalni deo. Imam osetljiv želudac i uvek mi bude loše kad pijem jake lekove, tako da sam želeo to da izbegnem. Ove flastere sam našao na internetu i otkako ih nosim, ne osećam bol. Smanje mi upalu, a ja sam se dozvao pameti i sada više vodim računa o leđima.
Nenad Racić
5/5
Kad sam otišao u penziju počeli su problemi sa reumom. Idem redovno kod lekara kako bih kontrolisao bolest, svake godine se lečim u banji. Pošto sam iz Požege, idem ponekad u jedan velnes centar u Ovčar banji da se kupam, jer je njihova banjska voda takođe dobra za reumu. Koristim i ove flastere i primetio sam boljitak otkako ih stavljam, više ne osećam napetost u krstima.
Mladen Vučković
5/5
Radim godinama u proizvodnji, moj posao podrazumeva da sedim celu smenu. Stolice su tvrde, bez potpore za zadnjicu, radi se nekad i prekovremeno, pa mi se javio i bol u donjem delu leđa. Koleginica je kupila flastere za mene i nju da isprobamo i obe smo jako zadovoljne. Bol je nestao nakon određenog vremena. Zato sada uvek imam bar jedno pakovanje u rezervi.
Ljilja Ilić
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
34.95
34.95

Ukupno

Ukupno34.95
Dostava

u Australia.

Ukupno34.95
Scroll to Top