Saveti fitnes instruktora!

Kako skinuti salo sa ruku, bez vežbanja i dijeta? Isprobajte ovu metodu!

Pozdrav! Ja sam Marija, fitnes instruktorka i danas ću vam otkriti kako da brzo i jednostavno skinete salo sa nadlaktica bez muke, rigorozne ishrane ili vežbi.

Mogla sam sve ovo da sačuvam za sebe i dobro naplatim savet klijentima, ali smatram da je to sebično i zato pišem ovaj blog. Rado ću naplatiti svoje usluge personalnog trenera, na kraju krajeva od toga i živim, ali neću da koristim svoj položaj i da pljačkam narod, kao što to rade moje kolege koje vam uzmu po 50 evra za ,,Dobar dan“. Ovo je metoda koju svako treba da zna i svima treba da bude dostupna.

Sve je krenulo od Verice

Inače, jako sam uspešna kao trener, imam dosta klijenata, od toga i neke poznate ličnosti. Rad sa ljudima ume da bude mnogo naporan, neki od njih imaju glupe zahteve, ali u 90% slučajeva dobijemo rezulate koje svi žele.

Međutim imala sam probleme sa ženama koje nisu htele da rade vežbe za ruke i tako skinu salo sa nadlaktica, a sve je krenulo od Verice. Verica je žena lokalnog političara, vrlo otmena dama koja drži do sebe i moja ,,zlatna koka“. Zadovoljna je samnom i preporučila me je svojim prijateljicama.

Lepo je smršala, ali joj je ostalo salo na rukama, jer je izrazito tražila da ne radi vežbe za ruke, tvrdeći da će se tako nabildovati. Ubeđivala sam je da uzme bar bučice od 1kg, kako bismo bar delimično regulisali to salo, ali nije htela ni da čuje.

Verica je imala salo na rukama!

Što je najgore, Verica je trendseter. Dobila sam dosta novih kijentkinja, kad se po gradu pručilo da Verica vežba kod mene. Međutim sad mi se to obilo o glavu. Kad su njene prijateljice čule da kao ne valja raditi vežbe za ruke sa tegovima, i one su uporno počele da odbijaju takav trening i svima je ostalo salce na rukama. One su bile moja antireklama. Svi su ih gledali u gradu i kad bi pomenule da su moje klijentkinje, svi bi komentarisali kako ja i nisam neki trener, jer je svima ostalo salo na rukama.

A salo na rukama se prvo primeti, pogotovo leti kada se nose kratki rukavi. Danas je u modi široka odeća, pa se gotovo i ne vidi kad neko ima salo na stomaku i butinama, ali na rukama se itekako primećuje.

Morala sam nešto da preduzmem

Vrhunac svega je bio kada su sve te klijentkinje, uključujući i Vericu počele da se bune kako nisam ispunila njihova očekivanja, jer i dalje izgledaju debelo. Džaba sam pokušavala da ih ubedim da moraju raditi vežbe za ruke kako bi im se smanjilo salo na nadlaktici, a one su rekle da ja izgleda nisam dobar trener.

Pretilo mi je da ostanem bez 50% zarade, tako da sam krenula da istražujem na koji način mogu da im skinem salce sa ruku.

Naravno da nijedna žena ne želi da ima ogromne ruke kao muškarac. Jeste li primetili kako žene sa izraženim nadlakticama izgledaju nekako muškobanjasto, čak i kad se srede. A pored stomaka, nadlaktice su deo tela koji se prvi goji. Što kaže jedan kolega, po nadlaktcama se vidi kad se neko ugoji.

Počela sam da posećujem neke online webinare i tako otkrila čudo koje nas je sve spasilo. Naime, radi se o flasterima koji skidaju salo i namenjeni su upravo za skidanje sala sa ruku. Naručuju se online, poštarina je besplatna i mogu se isporučiti bilo gde u svetu.

Slušala sam utiske zadovoljnih korisnica i rešila da rizikujem. Naručila sam nekoliko komada i dala Verici da ih isproba.

Obe smo ostale bez reči

Nisam znala šta će da se desi. U slučaju da ovo ne uspe, ova žena će me živu zakopati i moja karijera trenera je završena.

Dala sam joj flastere i rekla da ih stavlja uveče nakon tuširanja, da sa njima prespava i ujutru da ih skine. Poslušala me je i bila je disciplinovana. Redovno je nastavila sa treninzima, ali nismo radile vežbe za ruke.

Deset dana kasnije, zamolila sam je da joj premerimo ruke i obe smo ostale šokirane. Verica je imla 1cm manje u obimu. Ne zna se ko je bio srećniji, ona ili ja.

Ovo je rezultat nakon celokupnog tretmana

Odmah su me saletele njene prijateljice, sve su htele da isprobaju flastere za skidanje sala, pa smo naručili još paketa i one su počele da ih koriste. Sve sam ih redovno merila i evo nekih rezultata:

Moja reputacija je spašena, a sada imam odlično rešenje za žene koje neće da rade vežbe za ruke iz straha da im se ne nabilduju. Jedna od njih mi je čak i rekla da su joj ovi flasteri spasili život, da se muž spremao da je ostavi, ali je ona u potpunosti uspela da promeni svoj izgled, počevši od ruku i tako povrati svoje samopouzdanje.

Neverovatno koliko žena izgleda lepše kad ima manje ruke. To će vam svi reći!

EDIT: Zatpali ste mi inbox sa pitanjima gde se mogu kupiti ti flasteri. Ja ih naručujem online, ostaviću vam link ispod. Poštarina je besplatna, jedna porudžbina uključuje 3 pakovanja, odnosno 36 flastera. Za poručivanje kliknite na link ispod!

AUTORKA BLOGA:

Marija Drobnjak

Screenshot_1

Fitnes instruktor sa više od 10 godina iskustva. Diplomirani difovac! Grupni, individualni i poluindividualni treninzi! Besplatne konsultacije za sve one koji žele da promene svoj život iz korena.

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Bojana Ercog

Marija vama svaka čast. Koristila sam ove flastere, ali trener mi je tražio za njih tri puta veću cenu od ove sa sajta. On je debelo naplatio svoje savete. Ali prešla sam preko svega jer su mi flasteri pomogli da zategnem ruke i jako sam zadovoljna.

flasteri za skidanje sala.jpg
Ana Cukljevic

Svaka cast devojko! Ti si pravi profesionalac

Nikolina Majstorović

Ovo zvuči neverovatno, moram probati…

Gorica Dragović

Naručeno. Dobiću tri pakovanja po ceni jednog. Ukupno 36 flastera.

JELENA NESTOROVIC

KORISTIM VEC 7 DANA I MALO SI SE SMANJIO OBIM

kako skinuti obim ruku.jpg
Melita Hamzic

I ja sam jako zadovoljna. Vasa Verica je u pravu, vezbe za ruke mogu da nabilduju ruke i onda zena ne izleda lijepo i zenstveno. Ovi flasteri su odlicna opcija.

flasteri za mrsavljenje.jpg
Duško Drozgović

Samo da javim da mogu i muškarci da koriste. Ja sam smanjio čak 2cm posle nekih mesec i po dana. Bez ikakve korekcije ishrane ili nekih vežbi za ruke. Uzeo sam ih od žene koja ih takođe koristi. Pakovanje ekonomično, dobijete čak 36 komada.

mrsavljenje, pre i posle.jpg
Snežana Pantović

Marija, koliko su vam personalni treninzi? Preporučila vas je moja sestra.

Daliborka Milic

Joj molim te kako zene izmisljaju, one sad misle da ce postati kao Rambo ako uzmu tegove u ruke ne mogu da verujem kakve glupace

Rada Radosavljević

Veliki pozdrav za Mariju, vidimo se od prvog na zumbi. Ljubim vas sve…

Alex Alexandra

Evo još jedne zadovoljne korisnice. Sve preporuke za ove flastere!!!

flasteri za mrsavljenje 1.jpg
Mirjana

Tekst je kratak sazet optimustican narucila sam flastere
Imam 65 godina nige su mi jako smrsale u butinama u gornjem divelu se sirim dole mrsam radim vjezbe za butine ali nije efikasno
Imate li neki metod ili savjet

Scroll to Top