Proizvod koji će vam promeniti život

Flasteri za skidanje sala

Uspešno eliminiše dosadno salo na nadlaktici, uklanja toksine iz tela, čini vas mršavim i vitkim. Možete ponovo nositi kratke rukave bez blama. Flasteri su namenjeni i za druge delove tela, čiju površinu mogu da pokriju, a gde će podjednako uspešno skinuti višak masnih naslaga. Jedno pakovanje sadrži 36 flastera.

Besplatna dostava

Proizvod šaljemo u sve zemlje sveta.

Prirodni proizvod

Bez agresivne hemije, proizvod ne šteti koži ni organizmu.

Ušteda i ekonomičnost

Pakovanje od 36 kom je sasvim dovoljno da vidite prve rezultate.

100% garancija

Ako niste zadovoljni vratite proizvod u roku od 14 dana.

Tajna je u prirodnim sastojcima

Flasteri se sastoje od prirodnih komponenata, za koje je naučno dokazano da tope salo kao puter! I ne samo to! Ovo su sastojci koji se već vekovima koriste u narodnoj medicini. Flasteri za skidanje sala nisu jedan od onih proizvoda koji sa subom vuku neželjene efekte. Proizvod je prirodan i ne ostavlja negativne posledice po vaše telo, izuzev ako niste alergični na neki do njegovih sastojaka. 

Pelin

Sitmuliše cirkulaciju, čisti telo od parazita i toksina, što su ključni koraci u borbi za skidanje sala. Daje organizmu potrebne vitamine.

Nana

Pomaže u eliminisanju masnih naslaga, omogućava lakšu apsorpciju hranljivih materija, smanjuje obim tela i čini vas zdravijim i vitkijim. 

Đumbir

Već dugi niz vekova je poznat kao sastojak koji uspešno skida salo sa svih delova tela. Deluje tako što ubrzava eliminisanje masti.

Samo do kraja sedmice, ne propustite FANTASTIČNE POPUSTE

Lako se koristi

Osim za nadlaktice, možete ih koristiti i za neke druge, problematične delove tela, sa kojim ne možete da uklonite uporno salo. Predlaže se da ih nosite noću, samim tim gubite salo dok spavate.

 

Dovoljno je da uveče, nakon tuširanja, zalepite flastere na nadlaktice ili neki drugi deo tela sa kojeg želite da uklonite salo. Ujutru ih uklonite i obrišite površinu na kojoj su bili zalepljeni. Preporučeno vreme za nošenje flastera je 6-8 sati dnevno!

Zadovoljni korisnici

5/5
Ruke su mi bile pune sala. Toliko je ružno izgledalo da nisam dve godine nosila ništa bez rukava. Izgledala sam kao baba. Sada napokon mogu da nosim moj omiljeni korset.
Dejana Bojović
5/5
Nekako sam uspela da smršam, ali salo na rukama nisam nikako mogla da skinem. Trener mi je rekao da dižem tegove, ali nisam htela da se nabildujem i budem kao muškarac. Ovi flasteri su me spasili.
Jelica Mijailović
5/5
Moj deda je imao lepše ruke nego ja. Sav sam bio mlohav, izgledao sam odvratno. Drug me je nagovorio da uzmem ove flastere, ali nisam očekivao da će mi pomoći. Danas imam zategnute, seksi ruke kao pravi mukarac.
Marko Naumović
Dani
Sati
MInuti
Sekunde
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
31.95
31.95

Ukupno

Ukupno31.95
Dostava

u Australia.

Ukupno31.95
Scroll to Top