Izjednačite svoj ten i uklonite nesavršenosti

Serum za skidanje fleka na licu

Ovo je najlakši i najbezbedniji način da se zauvek otarasite fleka na licu, bez obzira da li se radi o staračkim ili felkama od Sunca. Vaš ten će biti ujednačen, kao da ste stavili puder. 

Bez troškova dostave

Nakon što poručite serum, mi vam dostavljamo paket na kućnu adresu, potpuno besplatno, bez obzira gde živite u svetu.

Najbolji sastojci

Serum sadrži sastojke koji su blagotvorni za kožu i ten: aloju, hijaluronsku kiselinu, ružino ulje i sedamnaest kompozicija aminokiselina.

100% garancija

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete ga vratiti u periodu od četrnaset dana od datuma preuzimanja.

Zašto je ovaj serum tako efikasan?

Savršen spoj kvalitetnih, prirodnih sastojaka, učiniće da vaše lice izgleda kao sa reklame za puder. Osim što izbeljuje lice, aloja čini kožu mekšom. Hijaluronska kiselina hidrira kožu i pomaže u procesu osvetljavanja i ujednačavanja tena. Aminokiseline poboljšavaju kvalitet kože, dok ružino ulje podmlađuje i uklanja nesavršenosti sa kože. Serum za izbeljivanje kože će postati vaš omiljeni tretman za lepotu i uklanjanje fleka sa lica. 

Iskoristite ovu FANTASTIČNU PONUDU!

Uputstvo za upotrebu:

Korak 1

Pre nanošenja dobro očistite i operite lice, kako bi se uklonile sve nečistoće i kako bi koža što bolje upila serum.

Korak 2

Nanesite dve-tri kapi seruma na lice. Možete naneti na celo lice ili samo na određeni deo koji je prekriven flekama.

Korak 3

Nakon što nanesete serum, dobro ga umasirajte prstima, kako bi ga koža lica dobro upila.

Korak 4

Sačekajte par minuta da koža upije serum. Po želji možete kasnije dodati svoju omiljenu kremu.

Zadovoljni korisnici

Pridružite se hiljadama ljudi koji su koristili serum i uspeli da skinu fleke sa lica. Neki od njh su imali staračke fleke nastale koje nastaju starenjem kože, neki su osetljiviji na Sunce, a među zadovoljnim  korisnicima su i novopečene mame kojima su se javile fleke tokom trudnoće. Naš serum za izbeljivanje lica se pokazao uspešnim u svim slučajevima i omogućio korisnicima da danas imaju lep i ujednačen ten.

5/5
Jako sam osetljiva na Sunce. Gotovo da ne mogu da odem na more, a da se ne vratim sa flekama na licu, uprkos tome što koristim zaštitne kreme i nosim šešir non stop. Otkako koristim serum za izbeljivanje lica, nemam više tih problema. Dovoljno je da ga koristim oko tri meseca nakon letovanja i fleke kao da se nisu ni pojavljivale.
Marta Urošević
5/5
Prve fleke su mi se javile pre nekih trideset godina kada sam rodila prvo dete. Vremenom su se samo pojačavale. Kada sam prešla pedesetu, fleke su se pogršale i morala sam nešto da preduzmem. Naručila sam serum za izbeljivanje lica na internetu i prve rezultate videla već posle mesec dana. Koristim ga i dan danas.
Goca Filipović
5/5
Oduševljena sam serumom za izbeljivanje lica. Da ste samo videli kako sam izgledala, kao da imam neku bolest. Fleke po obrazima i čelu su narušavale moj izgled. Naručila sam serum na zvaničnom sajtu na nagovor drugarice. Nisam puno očekivala ali nakon 6-7 sedmica sam primetila da su fleke barem za 60% manje. Svakom preporučujem da isproba.
Ruža Jeftović
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
34.95
34.95

Ukupno

Ukupno34.95
Dostava

u Australia.

Ukupno34.95
Scroll to Top