Povratite svom licu lepši izgled, bez nesavršenosti!

Krema za izbeljivanje pega

Uz pomoć prirodnih sastojaka efektivno pomaže u uklanjanju raznih vrsta pega, bez obzira na uzrok njihovog nastanka. Izbeljuje lice, daje mu svežiji, mladalački izgled. Koža lica je kvalitetnija i mekša. Obožavaćete ovu kremu!

Besplatna dostava

Slanje porudžbina bez ikakve naknade, širom sveta!

Od prirode za vas

Krema za izbeljivanje pega je na prirodnoj bazi, napravljen od sastojaka, koji su izuzetno blagotvorni za kožu.

Za sve tipove kože

Proizvod odgovara kako masnoj, tako i suvoj i kombinovanoj koži.

Neguje kožu i izbeljuje pege

Da li vas nerviraju fleke na vašem licu? Zar nije lepše kada je ten beo i ujednačen, bez nesavršenosti kao što su fleke.

Ove dosadne napasti mogu nastati iz više razloga: možda ih imate prirodno, možda su nastale nakon trudnoće, od Sunca, a možda ste ih dobili kada ste zašli u srednje ili pozne godine. Koji god da je razlog, jedno je sigurno – više nećete morati da trošite novac na skupe pudere, kao ni da gubite vreme na šminkanje i konturisanje lica.

 

Isprobajte jedinsktvenu kremnu za izbeljivanje pega i zaljubite se u svoj novi izgled!

Iskoristite ovu FANTASTIČNU PONUDU!

Uputstvo za upotrebu:

Neverovatne transformacije

Pogledajte iskustva naših prethodnih korisnica, koje su za samo par dana uspele da uklone pege sa lica, koje su godinama narušavale njihov izgled. One više ne koriste pudere i korektore, iako se radi o ženama starijim od 45 godina, a ovo mogu vrlo brzo biti i vaši rezultati!

5/5
Po prirodi sam riđokosa, ten mi je jako svetao, što znači da nema šanse da me pege zaobiđu. Doduše, nije ih bilo mnogo, ali su me nervirale i narušavale mi izgled. Znam da kompleksi nisu dobri, ali pege su mi baš smetale. Po preporuci kozmetičarke počela sam da koristim ovu kremu i jako sam zadovoljna. Svake godine ponovim jednom tretman, kako se pege ne bi vratile.
Sanja Lazović
5/5
Ni sama ne znam koliko sam novca dala na razne tretmane, serume i maske kako bih smanjila pege i ujednačila ten. Išla sam čak i u Francusku na neke tretmane i ništa. Zavidela sam drugaricama koje nemaju pege. Ovu kremu mi je donela sestra iz Amerike, kaže da je tamo svi koriste. Nije ni čudo, jer sam se napokon rešila pega. Obožavam ovu kremu.
Gordana Petrović
5/5
Svi su mi govorili kako su moje pegice na nosu slatke, ali ja nisam želela da budem slatka, htela sam da imam lep ten. Znala sam da će se situacija pogoršati s godinama kad dođu i staračke fleke, i bilo je krajnje vreme da nešto preduzmem. Za ovu kremu sam pročitala na internetu, kupila je i tako postala zadovoljna korisnica. Moje pege su sada prošlost.
Zorana Radan
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
29.95
29.95

Ukupno

Ukupno29.95
Dostava

u Australia.

Ukupno29.95
Scroll to Top