Krema za mršavljenje

Dosadilo vam je da prikrivate nedostatke na svom telu? Vreme je da isprobate kremu za mršavljenje koja će vam pomoći da istopite salo sa tela kao puter! Budite zadovoljni svojom linijom, birajte odeću koja vam se dopada, a ne onu koja pokriva salo na stomaku i butinama!

Skida celulit

Osim što topi salo, krema je odlična i za skidanje celulita, tako da dobijate efekat dva u jedan!

Prirodni sastojci

Krema za mršavljenje u sebi sadrži mango i đumbir, kao i druge sastojke koji pomažu u skidanju obima.

Besplatna dostava

Proizvod šaljemo u sve zemlje sveta. Poštarina je besplatna!

Deluje direktno na masne naslage

Kombinacija manga i đumbira deluje direktno na masne naslage i topi ih preko kože. Proces topljenja će biti mnogo brži ako regulišete ishranu i uvedete fizičku aktivnost. Ne brinite, to ne mora da bude stroga dijeta ili intenzivan trening. Dovoljno je izbegavati brzu hranu, smanjiti slatko i prošetati nekoliko puta nedeljno. Već nakon par dana uočićete prve rezultate.

Uputstvo za upotrebu

Nanesite kremu na deo tela sa kojeg želite da istopite salo. To mogu biti stomak, ruke, butine…

 

Masirajte sve dok ne osetite da je koža upila kremu. Zatim tretirano područje obmotajte streč folijom i ostavite da deluje 30-40 minuta. Možda ćete osetiti blago peckanje, to je znak da krema deluje.

 

Posle 30-40 minuta skinite foliju obrišite kožu čistim peškirom. Postupak treba ponavljati barem jednom dnevno kako bi se videli rezultati. 

 

5/5
Koristila sam Kremu za mršavljenje kako bih smanjila obim i kako bih mogla da obučem venčanicu koja mi se sviđa. Skinula sam 2cm u obimu ruku i preko 5cm u struku do svadbe. Sada koristim Kremu kako bih smanjila obim butina. Jedva čekam da ponovo nosim mini suknjice.
Danijela Veličić
5/5
Zbog posla nemam vremena da se zdravo hranim, pa uglavnom jedem peciva i brzu hranu. To je rezultiralo nagomilavanjem masnih naslaga po telu. Mnogo sam se ugojila. Šefica mi je predložila da koristim Kremu za mršavljenje. U kombinaciji sa večernjim šetnjama, Krema mi je pomogla da smršam.
Mila Savić
5/5
Nisam puno gojazan, ali salo sa stomaka nisam nikako mogao da skinem. Čak sam i radio trbušnjake. Drug, koji je inače fitnes trener, mi je rekao da vežbe nisu dovoljne i da treba da uzmem Kremu za mršavljenje kao pomoć. Za samo dve sedmice sam skinuo dva centimetra u obimu uz pomoć ove kreme.
Savo Radan
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
32.95
32.95

Ukupno

Ukupno32.95
Dostava

u Australia.

Ukupno32.95
Scroll to Top