Recite ,,ZBOGOM” masnim naslagama!

Krema za skidanje sala

Kvalitetni sastojci tope salo sa svih delova tela, pomažu u skidanju kilograma i zatezanju kože. Smanjite centimetre sa svog tela, bez puno napora. Možete ponovo nositi usku odeću i bikini bez blama! Zato krenite što pre sa tretmanom.

Besplatna dostava

Krema će stići direktno na vašu kućnu adresu, bez obzira gde živite u svetu. Bez ikakvih troškova dostave!!!

Dobitna kombinacija

Sadrži sastojke koji tope salo, uključujući đumbir, mineralna ulja, ši buter...

Za sve delove tela

Kremu možete koristiti za stomak, butine, nadlaktice ili neki drugi deo tela sa kojeg želite da skinete salo.

Smanjuje obim za par sedmica!

Krema deluje tako što prodire kroz kožu i deluje direktno na salo. Potrebno je samo da je dobro utrljate. U kombinaciji sa redukovanom ishranom i laganim vežbama kao što su šetnja i slično, daje još bolje rezultate. 

Sadrži specijalne komponente koje zajedno ubrzavaju sagorevanje masti, poboljšavaju cirkulatorni sistem tela i omogućavaju limfnoj cirkulaciji da izbaci otpad iz tela, čime se rešava uzrok gojaznosti.

Formira se savršena linija tela, pogotovo na nogama i struku. 

Što pre krenete, pre ćete videti rezultate!

Uputstvo za upotrebu:

  1. Namažite kremu na problematičnu regiju ( stomak, butine, ruke… )
  2. Dobro utrljajte, sve dok ne primetite da je koža upila kremu. Najbolje bi bilo da je umasirate prstima.
  3. Obmotajte namazanu regiju streč folijom i ostavite da deluje 30-40 minuta.
  4. Nakon što vreme istekne, skinite foliju, obrišite kožu peškirom i nastavite sa uobičajenim aktivnostima.

Neverovatne transformacije

Pridružite se stotinama žena koje su bez mnogo muke skinule salo sa svog tela i promenile svoje živote na bolje. Skinuti obim i kilograme, ne znači samo poboljšati svoj fizički izgled. To znači da će vam se vratiti vaše samopouzdanje, da ćete uživati u životu punim plućima… Zar nije lepše da sami birate odeću koja vam se sviđa, a ne one komade koji pokrivaju vaše nedostatke? Naše korisnice danas žive ovu realnost.

5/5
Uvek sam imala malo sala na stomaku, koje se sa godinama povećavalo. Trbušnjake ne smem da radim zbog problema sa kičmom. Moj brat, inače fitnes trener, mi je predložio ovu kremu. Koristila sam prema uputstvu i nakon tri meseca došla do obima koji sam priželjkivala. Sada u četrdesetoj godini rado nosim kratke majice.
Milena Nađ
5/5
Ne znam da vam kažem koji deo tela mi je izgledao gore, da li ruke, stomak ili butine. Bila sam puna sala i celulita. Kremu sam uzela da isprobam, bez nekih većih očekivanja. Krenula sam od ruku. Trebalo mi je samo mesec dana da smanjim obim. Bila sam oduševljena. Odmah sam kupila još dva pakovanja za noge i stomak. Svima bih preporučila.
Irena Slavković
5/5
Moram da priznam da sam lenjivac i da nisam za dijete i treninge. Zato sam rešila da problam sa ovom kremom, kako bih mogla da uđem u usku venčanicu za svoje venčanje. Obim je počeo da se smanjuje već posle par dana. To me je motivisalo, pa sam krenula u šetnje svaki dan, kako bih ubrzala proces. Skinula sam 5cm u obimu za 3 meseca.
Ana Brkić
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
32.95
32.95

Ukupno

Ukupno32.95
Dostava

u Australia.

Ukupno32.95
Scroll to Top