Izgledajte kao da su vam 22 godine!

Krema za zatezanje kože

Koliko vodite računa o koži tela? Već nakon 30. godine koža na celom telu se bora, delujemo starije i više ne možemo da nosimo suknje, kratke rukave i drugu odeću koja otkriva telo. Delujemo neuredno i starije. Zato je bitno da na vreme krenete sa korišćenjem kreme za zatezanje kože. 

Kvalitetan proizvod!

Krema za zatezanje kože sadrži retinol, vitamin E i druge kvalitetne sastojke koji zatežu kožu, čuvaju njenu mladolikost i elastičnost.

Besplatna dostava

Proizvod dostavljamo u sve zemlje sveta, bez obzira gde živite. Dostava je besplatna! Bez skrivenih troškova!

100% garancija

Proizvod možete vratiti ukoliko zaključite da nije za vas. Povrat je potrebno izvršiti u roku od 14 dana od preuzimanja.

Kako deluje krema za zatezanje kože?

Naša krema sadrži retinol! U pitanju je oblik vitamina A koji igra bitnu ulogu u strukturi kože. Stimuliše proizvodnju kolagena i obnavlja ćelije kože. Sve dok naše telo proizvodi dovoljne zalihe retinola, naša koža je zategnuta i mladolika. 

Međutim kako starimo, retinola u našem organizmu je sve manje i potrebno je nadoknaditi ga. Zato koristite našu kremu za zatezanje kože, kako biste smanjili bore na telu i zauvek ostali mladi i lepi.

Što ranije krenete, efekat će biti bolji! Zato naručite odmah!

Uputstvo za upotrebu

Krema se lako koristi. Uveče, nakon tuširanja, nanesite kremu na problematičnu regiju ili na celo telo. Dobro utrljajte, sve dok ne osetite da je koža u potpunosti upila kremu. Preko obucite pamučnu odeću i nastavite sa svojim uobičajenim aktivnostima. 

Ovo su naše zadovoljne korisnice!

5/5
Kako sam starila i moja koža je počela da se bora, naravno. Najveći problem mi je bio stomak, jer sam zbog operacije morala naglo da smršam. Imala sam baš opuštenu kožu koja je izgledala odvratno. Ćerka mi je donela iz Francuske ovu kremu. Počela sam da je koristim i koža na stomaku je sada dosta zategnutija. Nastavljam da je koristim i dalje.
Zorica Zorić
5/5
Navikla sam da imam lepo telo, da nosim kratke suknje i bikini na plaži. Nemam problem što sam 50+. Međutim samopouzdanje je počelo da mi opada kada je koža na rukama i stomaku krenula da se bora. Osećala sam se kao baka od sto godina. Dermatolog mi je preporučio ovu kremu i ostaću mu večito zahvalna. Koža mi sada izgleda kao kada sam bila mlada.
Marija Protić
5/5
Na nagovor drugarice počela sam da koristim jednog leta ovu kremu da bih se pripremila za more. Koža na butinama mi je bila baš opuštena i naborana. Mazala sam svako veče, tri meseca pred spavanje. Kada sam otišla na more primetila sam da izgledam bolje od duplo mlađih devojaka. Ne samo da je krema zategla kožu, već je i skinula celulit. Sve preporuke!
Nataša Tabaković
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
32.95
32.95

Ukupno

Ukupno32.95
Dostava

u Australia.

Ukupno32.95
Scroll to Top