Prirodni proizvod na bazi kurkume

Serum za skidanje fleka na licu

Uklonite fleke sa svog lica, vratite mu ujednačen ten i atraktivan izgled. Serum sa kurkumom uspešno uklanja sve vrste fleka, počevši od staračkih, preko postporođajnih. Efikasan je i u uklanjanju pega i sličnih nesavršenosti koje narušavaju izgled lica. Vaša koža će vam biti zahvalna!

Besplatna dostava

Slanje porudžbina bez ikakve naknade, širom sveta!

Od prirode za vas

Serum je na prirodnoj bazi, napravljen od kurkume, koja je izuzetno blagotvorna za kožu.

Za sve tipove kože

Kurkumin serum odgovara kako masnoj, tako i suvoj i kombinovanoj koži.

Kurkuma neguje kožu i eliminiše fleke!

Indijske lepotice već vekovima unazad koriste kurkumu protiv pigmentacije, kako bi uklonile fleke i druge nesavršenosti na koži. Kurkuma je vrlo blagotvorna za kožu, jer je hrani, ima antiejdžing efekat.

 

Kurkumin serum je prirodan, dakle ovo nije neka agresivna hemija koja vam šteti, već prirodni proizvod koji pored uklanjanja fleka i pega, pruža i druge benefite. Osim kurkume, sadrži i nekoliko prirodnih sastojka, koji pojačavaju efekat  ujednačavanja tena i nege:

Iskoristite ovu FANTASTIČNU PONUDU!

Uputstvo za upotrebu:

Korak 1

Pre nanošenja dobro očistite i operite lice, kako bi se uklonile sve nečistoće i kako bi koža što bolje upila serum.

Korak 2

Nanesite dve-tri kapi seruma na ruku, a zatim aplikujte na lice. Možete naneti na celo lice ili samo na određeni deo.

Korak 3

Nakon što nansete serum, dobro ga umasirajte prstima, kako bi ga koža lica dobro upila.

Korak 4

Sačekajte par minuta da koža upije serum, a zatim možete naneti i druge proizvode ako želite, tipa šminku, omiljenu kremu, itd.

Neverovatne transformacije

Pogledajte iskustva naših prethodnih korisnica, koje su za samo par dana uspele da uklone fleke sa lica, koje su godinama narušavale njihov izgled. One više ne koriste pudere i korektore, iako se radi o ženama starijim od 45 godina, a ovo mogu vrlo brzo biti i vaši rezultati!

5/5
Već, čim sam ušla u petu deceniju na obrazima sam dobila staračke fleke. Nisam bila spremna da ostarim, jer sam se i dalje osećala mlado i veselo. Naručila sam ovaj serum na zvaničnom sajtu, jer sam čula da je kurkuma jako dobra za kožu, pa sam pomislila: ,,Zašto da ne!" Fleke su nestale posle par dana, a ja izgledam mlađe od mojih vršnjakinja.
Cana Živković
5/5
Moje fleke su se pojavile posle trudnoće, lice mi je bilo nekako tamno i namučeno. Nisam smela sebi da dozvolim da izgledam tako. Potrošila sam mnogo para na kozmetičke tretmane koji nisu dali nikakve rezultate. Drugarica je insistirala da probam serum od kurkume. Bila sam skeptična jer najbolji kozmetički saloni u gradu nisu dali rezultate. O, kako bih pogrešila da nisam probala. Sve fleke su se uklonile.
Aleksandra Živković
5/5
Svi u porodici imaju pege, pa i ja! Znam da neki smatraju to simpatičnim i slatkim, ali meni se nikada nisu sviđale. U školi su me zvali Pipi Duga Čarapa, momci su me ignorisali i govorili mi da sam ,,Flekava". Godinama sam isprobavala sve i svašta, upropastila lice tretmanima i jakim kremama. Dermatolog mi je preporučio serum od kurkume i to je jedini proizvod koji je doneo pozitivne rezultate. Žao mi je što nisam ranije čula za ovaj proizvod, uštedela bih brdo para.
Ela Marić
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
29.95
29.95

Ukupno

Ukupno29.95
Dostava

u Australia.

Ukupno29.95
Scroll to Top