Proizvod za prave muškarce!

Prirodne kapsule za LIBIDO

Moderan način života doneo nam je lošu ishranu, slab san, manjak kretanja i mnogo stresa! SVE TO SMANJUJE MUŠKI LIBIDO! Ali ne brinite, jer tu je naš prirodni suplement koji će učiniti da se ponovo osetite kao pravi muškarac!

Besplatna dostava

Slanje porudžbina bez ikakve naknade, širom sveta! Dostava je direktno na vašu kućnu adresu!

Kvalitetni sastojci

Bez jakih hemikalija, samo prirodni sastojci obogaćeni vitaminima, bez štetnosti po vaše zdravlje!

Bez obzira na godine

Suplement mogu koristiti kako mlađi momci, tako i zreli muškarci!

Zašto će vam ovaj suplement ulepšati život?

  • Vraća potenciju kod muškaraca prirodno i na zdrav način.
  • Bićete izdržljiviji tokom odnosa, bez preuranjene ejakulacije.
  • Pomaže u otklanjanju seksualne disfunkcije.
  • Ako planirate bebu, ovaj proizvod pojačava plodnost i kvalitet spermograma. 
  • Vraća vam se samopozdanje i snaga.

Tajna je u delotvornim sastojcima!

Ginseng pomaže u održavanju osećaja energije i vitalnosti, fizičkog i mentalnog blagostanja, omogućavajući vam na taj način dug i nezaboravan seksualni odnos. Jedna je od najpoznatijih i najčešće korišćenih biljaka u prirodnoj medicini, kada je reč o muškom zdravlju, ali i zdravlju generalno.

Šisandra je biljka puna bioaktivnih hemijskih supstanci. U Sibiru, Japanu i Kini se vekovima unazad koristi u narodnoj medicini. Poboljšava cirkulaciju, jača imuni sistem i obezbeđuje bolje funkcionisanje prostate.  Vrlo povoljno utiče na potenciju kod muškaraca, vraćajući im libido. 

Muškarci koji žele da imaju potenciju kao kada im je bilo dvadeset godina, treba da uzimaju više selena. Srećom, doza koja vam je potrebna, nalazi se u našim kapsulama za libido. Osim što vraća potenciju, selen poboljšava i kvalitet vašeg spermograma i preporučuje se muškarcima koji planiraju potomstvo.

Pozitivna iskustva naših korisnika

Pridružite se hiljadama zadovoljnih mukaraca kojima je suplement pomogao da povrate svoju muškost i uživaju u ljubavi sa svojim partnerkama, bez korišćenja viagre i sličnih pomagala.

5/5
Nakon pedesete godine primetio sam da moja potencija nije kao ranije. Urolog mi je bezobrazno rekao da mi prolazi rok trajanja. Nisam ga slušao, već sam uzeo stvar u svoje ruke. Rešio sam da promenim stil života i počeo da vodim računa o zdravlju i na preporuku supruge počeo da uzimam kapsule za libido. Već nakon par dana potencija se vratila. Prezadovoljan sam!
Marko Paunović
5/5
Radim u velikoj korporaciji. Nad glavom mi visi stambeni kredit. Sav stres se odrazio na moju muškost. Em mi se ,,nije dizao" em nisam imao volju za seksom. Na internetu sam našao libido kapsule i naručio. Najpre sam osetio kako imam više energije, a zatim sam postao i aktivniji u krevetu. Uprkos brojnim obavezama na poslu, više nemam probleme sa potencijom. Hvala!
Toni Bukovac
5/5
Onaj ko je izmislio ove kapsule treba da dobije Nobelovu nagradu za medicinu. Nakon samo sedam dana uzimanja počeo sam da primećujem razliku. Najpre sam dobio više energije, a zatim se polako vratila i želja za seksom. Više se nije dešavalo da legnem bezvoljan kad dođem uveče sa posla, već sam uvek raspoložen za druženje sa svojom suprugom. I ona je prezadovoljna.
Nenad Tasić
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
34.95
34.95

Ukupno

Ukupno34.95
Dostava

u Australia.

Ukupno34.95
Scroll to Top