Osećajte se ponovo ženstveno i poželjno!

Prirodne kapsule za LIBIDO

Pad libida nije samo muški problem. I kod žena se ponekad dešavaju promene, koje smanjuju strast. Umanjen libido dovodi do pada energije, suvoće vagine, čak i nervoze. Srećom ovaj problem se lako rešava uz Libido kapsule za žene!

Besplatna dostava

Porudžbine šaljemo direktno na vašu kućnu adresu, bez ikakve naknade za troškove slanja. Dostava se vrši u celom svetu!

100% prirodno

Suplement za libido sadrži samo prirodne sastojke koji su blagotvorni po žensko reproduktivno zdravlje. Ne sadrži agresivnu hemiju!

Za sve dame

Koristite slobodno bez obzira to šta je uzrok vašeg smanjenog libida. Proizvod je namenjen svim odraslim ženama i devojkama.

Zašto se smanjuje libido kod žena?

Ako ste primetili da više nemate želju za intimnošću kao ranije, da vam je vagina suva i da ne uživate u vođenju ljubavi, ne brinite. Nije ništa strašno. Pojedini segmenti našeg života i zdravlja utiču na smanjeni libido. Neki do njih su:

  • Menopauza ili premenopauza.
  • Štitna žlezda.
  • Stres.
  • Pad nivoa hormona kao što je estrogen.
  • Dijabetes.
  • … i drugi.

Želja za nežnošću se može vratiti i omogućiti vam da opet uživate u zagrljaju svog partnera kao i ranije. Uz LIBIDO suplement za žene, vratiće vam se osećaj blaženstva i seksualna energija koja vam je preko potrebna!

problemi sa libidom kod zena

Tajna je u delotvornim sastojcima!

Ženšen ili ginseng je poznata azijska biljka koja vraća osećaj energije i vitalnosti, doprinosi blagostanju, kako fizičkom, tako i mentalnom. Smanjuje stres i opušta telo dozvoljavajući da se na prirodan način vrati libido. Važi i za prirodni afrodizijak.

Šisandra poboljšava cirkulaciju, jača imuni sistem i na taj način pospešujući rad reproduktivnih organa. Deluje tako što stimuliše matericu i šisandru treba da koriste i žene koje imaju problem u dostizanju orgazma. Podmlađuje ceo organizam, uključjući i ženske genitalije.

 

Kineska anđelika doprinosi zdravlju ženskog genitourinarnog sistema i predstavlja izbor vitamina A, B12 i E. Pomaže u lečenju reproduktivnih problema. Održava balans hormona, koji su glavni krivci za smanjeni libido. Treba je korstiti i kod bolnih menstruacija i za ublaživanje simptoma menopauze.

Pozitivna iskustva naših korisnica

Pridružite se hiljadama zadovoljnih žena kojima je suplement pomogao da se podmlade, vrate libido i ponovo uživaju u ljubavi sa svojim partnerima.

5/5
Nakon što mi je konstatovan problem sa štitnom žlezdom, primetila sam i da mi se smanjio libido. Prijavila sam to svom endokrinologu koji me je posavetovao da, pored svoje redovne terapije za štitnu žlezdu uzmem i Libido kapsule. Ne samo da mi se vratila želja za seksom, već sam primetila i da imam više energije, što me je obradovalo, jer sam zbog problema sa štitnom stalno bila umorna.
Dragana Ružičić
5/5
Moj problem nije bio samo smanjen libido, već i suvoća vagine. Opalo mi je samopouzdanje kad sam prešla četrdesetu, shvatila sam da sam sve starija. Moj muž je želeo da se povremeno posvetimo se jedno drugom, a ja sam ga izbegavala, jer nisam imala želju za seksom. Srećom, spasila me je prijateljica, rekavši mi za Libido kapsule. Sada ih redovno koristim, i moj ljubavni život je bolji nego ikad.
Marija Zorić
5/5
Koristim Libido kapsule već tri godine. Počelo je za vreme pandemije kad smo muž i ja bili sami u kući. Bilo je to idelno vreme da više vremena provodimo zajedno ali meni nije bilo do seksa. Shvatila sam da mi je opao libido zbog karantina i stresa jer nam je restoran zatvoren. Rešili smo da potražimo rešenje i na internetu našli preporuku za Libido kapsule. Već nakon pet dana osetila sam promene.
Ljubica Bubanja
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
34.95
34.95

Ukupno

Ukupno34.95
Dostava

u Australia.

Ukupno34.95
Scroll to Top