Zdravlje u Kući

ZDRAVLJE U KUĆI

ZDRAVLJE U KUĆI

Korpa 0.00
0
0
Subtotal: 0.00
No products in the cart.

Načini plaćanja

Naše proizvode ili usluge možete platiti putem PayPal naloga, karticom ili preko bankovnog računa. Što se tiče kartica, primamo sve vrste kartica koje podržavaju internet plaćanje. Kada je reč o plaćanju preko računa, za kupce iz EU, omogućili smo plaćanje preko SEPA bankovnog računa, što znači da su troškovi uplate na nivou lokalnog transfera.

 

Procedura oko plaćanja je sledeća: nakon podnošenja porudžbine, bićete preusmereni na stranicu gde ćete uneti svoje podatke. Na koraku 1 je potrebno uneti vaše informacije kao što su ime i prezime, adresa dostave i slično. Na koraku 2 popunjavate način plaćanja i to na sledeći način:

 

  1. Najpre će vam se prikazati proizvod koji ste naručili, kao i iznos za plaćanje.
  2. Čekirajte da se slažete sa Uslovima korišćenja.
  3. Ispod ovih podataka odaberite način plaćanja.
  4. Unestite potrebne podatke. Ako ste odabrali PayPal, ulogujte se u svoj profil preko mejla i lozinke. Ako ste odabrali karticu onda unesite ime vlasnika, broj, rok trajanja, kao i bezbednosni CSC kod koji se nalazi na poleđini kartice. Ukoliko plaćate preko bankovnog računa uđite u svoju online banking aplikaciju i izvršite uplatu predmeta koji ste kupili (dobićete detaljna uputstva na vaš email ).
  5. Potvrdite kupovinu klikom na BUY NOW.
Scroll to Top