Gel za skidanje bradavica

Rešite se i najupornijih bradavica koje narušavaju vaš izgled ili vas ometaju u svakodnevnim aktivnostima jer se nalaze na specifičnim mestima poput dlanova, stopala, prstiju. Gel je napravljena na prirodnoj bazi i ne šteti vašoj koži!

Duplo pakovanje

Jedna porudžbina sadrži čak 2 pakovanja gela, kako ne biste razmišljali o tome da li ćete imati dovoljnu zalihu.

Bez ožiljaka

Sadržaj gela ne šteti koži i ne ostavlja ožiljke, a deluje tako što sprečava pojavu novih bradavica.

Besplatna dostava

Slanje porudžbina bez ikakve naknade, širom sveta! Dostava je direktno na vašu kućnu adresu!

Efikasno uklanja sve vrste bradavica

Bradavice nastaju delovanjem humanog papiloma virusa (HPV) u epidermusu kože. Zna se da postoji preko 60 vrsta ovog virusa, koji deluju na promene u ćelijama i tako izazivaju pojavu bradavica. Kako će bradavica izgledati zavisi na kom delu tela se nalazi, ponekad mogu i menjati izgled zbog iritacija i traumatizacija na koži.

Kakav god da je oblik ili veličina vaše bradavice, sa ovim gelom ćete ih efikasno ukloniti nakon samo nekoliko dana korišćenja.

Način upotrebe

  1. Aplikujte gel na svoju bradavicu!
  2. Ostavite par sekundi da se bradavica sasuši.
  3. Proces ponavljajte do 4 puta dnevno. 
  4. Nanosite gel na bradavicu svakog dana dok potpuno ne nestane.
  5. Gel se može nanositi na više bradavica istovremeno. 
5/5
Imala sam pet-šest bradavica na ruci koje nikako nisam mogla da skinem. Išla sam u bolnicu na tuširanje azotom, koirstila neka sredstva koja sam kupila u apoteci, ali nikako se nisu povlačile. Na internetu sam pronašla preporuke za ovaj gel, naručila ga i bradavice su se povukle nakon nekoliko dana.
Dušica Bojović
5/5
Zbog zdravlja koristim isključivo prirodne lekove, smatram da priroda bolje leči nego farmaceutska industrija. Međutim, biljke koje sam nanosila na svoju bradavicu nisu dale rezultate. Odlučila sam da uzmem ovaj gel isključivo jer je na prirodnoj bazi, ali nisam se pokajala. Bradavica se uklonila posle dve sedmice.
Jovana Radosavljević
5/5
Pre par meseci mi je iskočila bradavica na nosu. Bila je mala doduše, ali odvratna. Ne bi mi smetalo da je na nekom drugom mestu, ali ovako je bilo baš upečatljivo. Koristila sam ovaj gel par sedmica. Bradavica se polako sušila, smanjivala i na kraju se potpuno povukla. Nikada se više nije povratila. Sve preporuke za ovaj odličan gel!
Bilja Marić
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
29.95
29.95

Ukupno

Ukupno29.95
Dostava

u Australia.

Ukupno29.95
Scroll to Top