Pena za izbeljivanje zuba

Možete imati osmeh kao holivudska zvezda! Dovoljno je koristiti našu neinvazivnu penu, sa prirodnim sastojcima. Pena uklanja naslage sa zuba, koriguje i izjednačava boju zuba, dajući im blistav izgled. Pena prodire čak i na nepristupačne delove između zuba, čuva desni i osvežava dah! I što je najbitnije, imaćete šarmantni osmeh koji će svakog oboriti s nogu.

Jednostavna upotreba

Penu slobodno koristite kao i običnu pastu. Samo vodite računa da ravnomerno operete sve zube penom.

Višestruki efekat

Skida fleke nastale od konzumiranja cigareta, izbeljuje zube i ne oštećuje gleđ. Čuva lepotu i zdravlje vaših zuba.

Besplatna dostava

Vaše porudžbine dostavljamo na kućnu adresu, potpuno besplatno! Proizvod možete vratiti u roku od 14 dana ako niste zadovoljni.

Samo najbolje za vaše zube!

Proizvod je u potpunosti bezbedan za zdravlje vaših zuba, jer za razliku od sličnih proizvoda, ne skida površinski sloj i ne oštećuje gleđ zuba. Zadatak pene za izbeljivanje je da isključivo skine naslage hrane i žutilo koje nastaje od hemijski obojene hrane i nikotina. Vaši zubi postaju belji i sjajniji, a vi dobijate zavodljiv osmeh koji će svakog šarmirati i oboriti s nogu!

Uputstvo za upotrebu

NAČIN 1 – Pritisnite pumpicu 2-3 puta i sadržaj pene aplikujte direktno u usta! Zatim uzmite malo vode, pomešajte je u ustima sa penom i ispirajte usta oko 20 sekundi, pa ispljunite sadržaj i dobro istrljajte zube četkicom. Na kraju isprati vodom.

 

NAČIN 2 – Pritisnite pumpicu 2-3 puta i sadržaj iscedite na četkicu za zube. Zatim dobro istrljajte zube, oko 2 minuta. Na kraju isperite vodom.

5/5
Volim da imam lep osmeh, ali nikako nisam mogla da izbelim zube, pogotovo jer sam pušač i imam žute fleke. Čula sam da one metode izbeljivanja kod zubara oštećuju gleđ, pa sam na predlog drugarice rešila da isprobam ovu penu. Prezadovoljna sam, rezultati su se videli posle sedam dana, a već nakon mesec i po imala sam savršeno bele zube!
Žaklina Janjić
5/5
Penu mi je preporučio moj stomatolog. Koristim je dva puta dnevno. Procedura je sasvim normalna i jednostavna, kao kod standardnog pranja zuba. Preporučujem je svima kojima je stalo da imaju zdrav i blistav osmeh. Voleo bih da sam ranije saznao za ovu penu, davao sam bogatstvo za izbeljivanje zuba. Ovaj proizvod svako treba da koristi.
Gordan Ostojić
5/5
Bilo me je sramota mojih odvratnih, žutih zuba. Nije mi bilo jasno kako ne mogu da imam uravnoteženu belu boju, dok moja drugarica, koja je pušač i često pije crno vino ima holivudski osmeh. Jednog dana mi je odala tajnu i rekla da koristi penu za izbeljivanje. Odmah sam probala i oduševila se. Svima preporučujem. Ovo je najkraći put do belih zuba.
Miljana Jovičić
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
32.95
32.95

Ukupno

Ukupno32.95
Dostava

u Australia.

Ukupno32.95
Scroll to Top