Pena za izbeljivanje zuba

Vreme je za holivudski osmeh! Naša pena sadrži prirodne sastojke koji uklanjaju naslage sa vaših zuba, vraćaju im prirodnu, belu boju i zdrav izgled! Prodire između zuba, čuva desni i osvežava dah! Zdravi zubi su pola zdravlja, a lep osmeh je pola lepote!

Kvalitetni sastojci

Pena sadrži ekstrakt manga i biljke gorčice, nanu i natrijum lauret sulfat . Prirodni sastojci, za prirodan osmeh!

Višestruki efekat

Sa ovom penom za izbeljivanje zuba dobijate mnogo više, nego sa sličnim proizvodima za izbeljivanje.

Dostava bez naknade

Vaše porudžbine vam dostavljamo na kućnu adresu, potpuno besplatno! Ukoliko zaključite da proizvod nije za vas, možete ga vratiti u roku od 14 dana!

Ne oštećuje gleđ zuba

Proizvod je u potpunosti bezbedan za zdravlje vaših zuba, jer za razliku od sličnih proizvoda, ne skida površinski sloj i ne oštećuje gleđ zuba. Zadatak pene za izbeljivanje je da isključivo skine naslage hrane i žutilo koje nastaje od hemijski obojene hrane i nikotina. Vaši zubi postaju belji i sjajniji, a vi dobijate zavodljiv izgled koji će svakog šarmirati i oboriti s nogu!

Uputstvo za upotrebu

NAČIN 1 – Pritisnite pumpicu 2-3 puta i sadržaj pene aplikujte direktno u usta! Zatim uzmite malo vode, pomešajte je u ustima sa penom i ispirajte usta oko 20 sekundi, pa ispljunite sadržaj i dobro istrljajte zube četkicom. Na kraju isprati vodom.

 

NAČIN 2 – Pritisnite pumpicu 2-3 puta i sadržaj iscedite na četkicu za zube. Zatim dobro istrljajte zube, oko 2 minuta. Na kraju isperite vodom.

5/5
Ni sama ne znam koliko sam novca dala za izbeljivanje zuba. Došlo je vreme da se prištedi i počela sam da tražim neke jeftinije, prirodne metode. Moj stomatolog mi je predložio da isprobam ovu penu i vredelo je. Sada samo nju koristim, a zubi si mi kao da sam platila izbeljivanje u ordinaciji.
Milica Jovanović
5/5
Dugogodišnji sam pušač i nikako nisam mogao da ostavim cigarete. Sve se to odrazilo na moje zube, koji su postali jako žuti, izgled im je bio nezdrav. Po preporuci prijatelja počeo sam da koristim ovu penu. Prao sam zube dva puta dnevno i žutilo na zuima je počelo da spada. Svima preporučujem da isprobaju!
Bojan Nestorović
5/5
Nisam smela da se nasmejem u društvu koliko me je bilo sramota mojih zuba. Paste za izbeljivanje nisu pomogle, koristila sam i aktivni ugalj, ali samo sam uspela da sa njim isprskam kupatilo. Za ovu penu sam saznala na internetu, rešila da probam i nisam se pokajala! Prvi rezulati su se videli već posle par dana.
Jasmina Knežević
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
31.95
31.95

Ukupno

Ukupno31.95
Dostava

u Australia.

Ukupno31.95
Scroll to Top