ZDRAVA CREVA = ZDRAV ORGANIZAM

Digestivni enzimi PRO + sa probiotikom

Samo ako vaša creva i sistem za varenje rade kako treba, organizam je u mogućnosti da preuzme vitamine iz hrane koju jedete. U suptornom, uzalud je svo voće, povrće i proteini koje unosite u organizam, jer ćete sve izbaciti kroz stolicu. Pomozite svom telu da apsorbuje vitamine tako što ćete uzeti Digestivne enzime PRO + sa probiotikom.

Besplatna dostava

Proizvod šaljemo u sve zemlje sveta, bez obzira gde živite! Ne naplaćujemo naknadu za poštarinu.

Kvalitetni sastojci

Proizvod sadrži sve potrebne sastojke koji omogućavaju lako varenje i dobar imunitet.

Ušteda i ekonomičnost

Pakovanje od 180 kom će vam tajati čak tri meseca! Ekonomičnije od sličnih proizvoda na tržištu.

Brza isporuka

Proizvod stiže u veoma kratkom vremenskom periodu, tačnije isporuka je od dva do sedam dana.

Zašto vam je potreban baš ovaj suplement?

Kako bi omogućio pravilno varenje i pravilnu apsorpciju vitamina u krvotok, naš probavni sistem proizvodi tri enzima: amilazu, proteazu i lipazu. U slučaju da telo ne može da proizvede enzime, sve što pojedete je uzalud. Hrana samo prolazi kroz vas i izbacuje se kroz stolicu. Zato je potrebno uzeti Digestivne enzime PRO + sa probiotikom. Ovaj dodatak ishrani sadrži sva tri enzima i nadoknađuje ono što naše telo ne može da proizvede.

Nivo digestivnih enzima se smanjuje kada prolazimo kroz stresne situacije, ako nam je na radnom mestu napeto ili prolazimo kroz teške životne situacije, usled nepravilne ishrane i slabog sna, a smanjuju se i kako starimo… Ako i vi vodite ovakav život verovatno već sada osećate neke simptome kao što su osećaj nadutosti, gasovi, podrigivanje, problemi sa kožom, anksioznost i nervoza. 

Ne brinite! Digestivni enzimi PRO + sa probiotikom, nadoknadiće sve ono što vašem organizmu trenutno fali, vratiće vam se energija i elan, a vaše telo će biti otpornije na bolesti kada mu uz pomoć ovog suplementa vratite sposobnost da apsorbuje vitamine.

Samo do kraja sedmice, ne propustite FANTASTIČNE POPUSTE

Kako da koristim Digestivne enzime PRO + sa probiotikom?

Vrlo jednostavno! Dovoljno je popiti jednu kapsulu ujutru i jednu uveče. Pakovanje sadrži čak 180 kapsula, što znači da će vam jedna bočica potrajati čak tri meseca!!! Ovako dobru ponudu ćete retko gde naći, jer se suplementi uglavnom prodaju u pakovanju koje vam omogućava zalihu za mesec dana, a plaćate gotovo istu cenu.

Zadovoljni korisnici

5/5
Imunitet mi je jako opao, non stop sam bila bolesna. Nisam znala zašto jer jedem redovno voće i salate. Doktor mi je rekao da mi je varenje loše i da creva ne mogu da odvoje vitamine iz hrane koju jedem. Nisam imala pojma da su creva toliko bitna za imunitet. Rešila sam problem već nakon prve boce digestivnih enzima. Preporučujem svima da koriste ovaj suplement.
Zoka Langović
5/5
Oboje volimo da pojedemo što se vidi po našoj liniji. Pogotovo brzu hranu. Kada su krenuli problemi poput proliva i gasova, znali smo da moramo nešto da preduzmemo. Uzeli smo Digestivne enzime PRO + sa probiotikom i preporodili se. Sada menjamo život iz korena, suplement nas je motivisao da živimo i hranimo se zdravije.
Mira i Rade Savić
5/5
Imam stresan posao, postala sam anksiozna i nervozna. Primetila sam i da sam non stop umorna. Slučajno sam otišla kod gastroenterologa, koji je zaključio da se nervoza prenela na creva i da ću se razboleti ako ne obnovim enzime. Uzela sam ovaj suplement i vrlo brzo primetila poboljšanje i u varenju i u raspoloženju. Sve preporuke!
Jovana Pavlović
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
34.95
34.95

Ukupno

Ukupno34.95
Dostava

u Australia.

Ukupno34.95
Scroll to Top