Prirodni proizvod!

Serum protiv opadanja kose

Serum je napravljen na bazi azijske biljke žen šen. Deluje tako što hrani kožu skalpa i omogućava rast dlake. Vlasi su kvalitetnije, punije, ne krzaju se i ne opadaju.  

Besplatna dostava

Slanje porudžbina bez ikakve naknade, širom sveta! Dostava je direktno na vašu kućnu adresu!

Iz srca prirode

Serum je napravljen na prirodnoj bazi, vrlo blag prema koži glave, a efikasan. Bez nuspojava, bez štetnih sastojaka!

Za sve tipove kose i kože

Serum podjednako dobro deluje, kako na masnu, tako na suvu kosu, kao i na sve tipove kože.

Kako deluje serum?

Glavni razlog gubitka kose jesu promene na koži koje onemogućavaju rast dlake ili čine da vlasi drastično opadnu u pečatima. Ako pravilno negujete kožu glave, omogućićete svojoj kosi da raste bez problema, a da ujedno bude jaka i svilenkasta.

Žen šen za negu temena i vlasi

zen sen, ginseng, biljka

Žen šen je blagotvoran kako za zdravlje tako i za lepotu. Poseduje antiupalno dejstvo koje deluje na vlasište kose, sprečavajući opadanje dlake. Eliminiše glavne uzroke opadanja kose, kao što je masna perut, otpušava začepljene folikule i ubrzava rast kose. Dobićete nove, jače vlasi, sjajnu kosu kao sa reklame i svežiji izgled.

Samo kvalitetni sastojci

Pored ekstrakta žen šena, serum sadrži i druge odlične sastojke koji pospešuju rast i kvalitet kose, omogućavaju zdravu kožu vlasišta, bez nuspojava kao što su perut, prekomerno lučenje masnoće, iritacije, crvenilo i slični problemi.

Prve promene možete videti već nakon par dana!

Ovo su pozitivna iskustva naših korisnika

5/5
Ćelavost je nasledna u mojoj porodici i znao sam da nešto moram da preduzmem, pogotovo kad su zalisci počeli da se šire. Odmah sam se dao u potragu za idealnim proizvodom. Odlučio sam se za ovaj serum, jer sam čuo lepe stvari o žen šenu, a i zbog toga što je prirodan. Nekoliko sedmica kasnije, zaliske je popunila nova kosa i uspeo sam da sprečim ćelavost. Hvala puno!
Stefan Jelić
5/5
Od srca preporučujem ovaj proizvod. Pomogao mi je kada je kosa počela da mi opada. Ne mogu ni da vam opišem kako je to izgledalo. Opadala je u pečatima, izgledao sam užasno. Otišao sam kod frizera i ošišao se na ćelavo. Tada sam mu se i požalio na prekomerno opadanje kose, a on mi je preporučio ovaj serum, i rekao da verovatno imam problem sa kožom glave. Počeo sam redovno da ga koristim i kosa se povratila.
Dejan Jovanović
5/5
Ljudi, ćelavost nije nasljedna, morate riješiti problem sa kožom na tjemenu. Zato ste ćelavi, zato su vam otac, deda, stričevi, braća ćelavi... Moja topla preporuka je da uzimate ovaj serum i redovno ga nanosite kako bi koža na glavi održavala normalan pH i kako bi kosa mogla glatko rasti. Ovaj serum me je spasio od ćelavosti, a danas ga koristim jednom godišnje, čisto iz predostrožnosti.
Tarik Fazlić
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
32.95
32.95

Ukupno

Ukupno32.95
Dostava

u Australia.

Ukupno32.95
Scroll to Top