Serum za podočnjake

Više ne morate izgledati umorno i iscrpljeno kada ujutru krenete na posao! Serum za podočnjake omogućiće vam da u svakom trenutku izgledate sveže, bez ružnih podočnjaka. Uklanja vrećice i tamne podočnjake ispod očiju. Obožavaćete ovaj serum!

Prirodni sastojci

Ne sadrži agresivnu hemiju koja je opasna za kožu. Serum je na prirodnoj bazi!

Za sve tipove kože

Serum možete koristiti bez obzira na godine ili vaš tip kože. Pogodna je za sve korisnike!

Besplatna dostava

Serum šaljemo na vašu adresu, bez obzira u kojoj državi živite. Dostava je besplatna!

Kako se koristi?

  • Iako se može čuvati i na sobnoj temperaturi, bilo bi dobro skladištiti serum na tamnom i hladnom mestu kako bi imao bolji efekat.
  • Pre korišćenja, dobro očistite lice.
  • Nanesite serum ispod očiju i utrljajte ga prstima.
  • Ostavite serum par minuta da deluje, kako bi ga koža upila.  

Pridružite se hiljadama zadovoljnih korisnika!

Svakog dana dobijamo mejlove od korisnika koji su prezadovoljni našim serumom za uklanjanje podočnjaka. I vi možete biti jedan od njih. Vreme je da zaboravite kako izgleda imati vrećice ispod očiju, rešite se umornog izgleda i vratite svom licu mladalački sjaj, uz redovno korišćenje seruma protiv podočnjka.

5/5
Podočnjaci? Izvinite šta je to??? Pre godinu dana sam prvi put uzela ovaj serum za podočnjake i sve je nestalo - i plavi kolutovi, i vrećeice i bore ispod očiju. Lep je osećaj kad ustaneš ujutru svežeg izgleda, ne moraš da stavljaš tonu šminke i pudera. Samo nanesem serum i izađem napolje u nove pobede!
Marija Nedović
5/5
Moj nadimak je bio Rakun (zbog modrih kolutova ispod očiju). Znala sam da je krajnje vreme bilo da nešto preduzmem po tom pitanju. Serum sam kupila po preporuci drugarice. Prvi rezultati su se videli već nakon nekoliko dana. Bila sam oduševljena. Od tada je ovaj serum deo moje svakodnevne rutine. Svima preporučujem!
Jasmina Krgin
5/5
Vodim računa o svom licu i mogu da kažem da se uspešno borim sa linijama na licu, ali podočnjaka nisam nikako mogla da se rešim. Na internetu sam videla preporuku za ovaj serum protiv podočnjaka i isprobala ga. Podočnjaci su se brzo povukli. Koristim ga i dalje radi predostrožnosti, nanosim ga ujutru i uveče. Lice mi nikad bolje nije izgledalo.
Lidija Sobot
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
31.95
31.95

Ukupno

Ukupno31.95
Dostava

u Australia.

Ukupno31.95
Scroll to Top