Za savršen izgled!

Serum za rast brade

Prirodni proizvod koji omogućava brz i pravilan rast brade. Neguje i dlaku i kožu, daje savršen izgled vašem licu i bradi. Ovaj serum će vam omogućiti da vaša brada izgleda kao sa reklame.

Besplatna dostava

Slanje porudžbina bez ikakve naknade, širom sveta! Dostava je direktno na vašu kućnu adresu!

Iz srca prirode

Serum je napravljen na prirodnoj bazi, vrlo blag prema koži, a efikasan. Dobićete kvalitetnu i sjajnu dlaku.

Za svaki oblik i gustinu

Bez obzira da li želite kratku ili dugu bradu, da li vam je dlaka gusta ili tanka, ovo je pravi proizvod za vas.

Zašto je ovo pravi serum za vas?

  • Zato što omogućava brz i zdrav rast vaše brade!
  • Ne dozvoljava da vaša brada izgleda suvo i beživotno, već uredno i oblikovano!
  • Brada raste ujednačeno!
  • Dobijate željenu gustinu brade, pa je možete oblikovati po želji!

 

Tajna je u delotvornim sastojcima za rast brade!

Savršena kombinacija prirodnih sastojaka omogućava brži rast vaše brade, koja se ravnomero raspoređuje na vašem licu, ima gustinu i ne izgleda neuredno, već vam daje privlačan i muževan izgled. Serum ne sadrži agresivnu hemiju, ne šteti vašoj koži lica, a brada ne izaziva neugodno peckanje i svrab. 

Pozitivna iskustva naših korisnika

Pridružite se hiljadama zadovoljnih mukaraca kojima je serum pomogao da dobiju savršenu bradu, kakvu imaju poznati glumci, pevači i influenseri!

5/5
Hteo sam bradu kao Džejson Mamoa, moj omiljeni glumac. Međutim, dlaka mi je vrlo retka, brada nema gustinu i nije imalo šanse da dobijem ono što želim. Ortak mi je preporučio ovaj serum, koristio sam par sedmica i danas imam idealnu bradu koju mogu da oblikujem kako hoću. Isprobajte, nećete se pokajati!
Rade Ristić
5/5
Moj problem je bio u tome što mi brada nije rasla ravnomerno, na obrazima su dlake bile proređene. Izgledao sam užasno i zapušteno. Krenuo sam da koristim ovaj serum prvenstveno zbog toga, a dobio mnogo više. Brada mi je sada meka, prijatna na dodir i nije suva. Ni devojka se više ne žali da je iritira dok se ljubimo, hahaha.
Zoran Mladenov
5/5
Sviđa mi se što nemam onaj osećaj peckanja i svraba. Svako ko je ikad poželeo da pusti bradu zna da je to najveći problem. Zato preporučujem da se uzme ovaj serum za rast brade. Osim što je dlaka mekša, neće iritirati kožu, brada raste brže i možete da eksperimentišete lakše sa izgledom dok ne nađete idealan.
Milan Kozić
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
29.95
29.95

Ukupno

Ukupno29.95
Dostava

u Australia.

Ukupno29.95
Scroll to Top