Prirodni proizvod za rast kose!

Sprej protiv opadanja kose

Sprej je napravljen na bazi đumbira. Deluje tako što hrani kožu glave i omogućava rast dlake. Vlasi su kvalitetnije, punije, ne krzaju se i ne opadaju.  

Besplatna dostava

Slanje porudžbina bez ikakve naknade, širom sveta! Dostava je direktno na vašu kućnu adresu!

Prirodni proizvod

Sprej je napravljen na prirodnoj bazi, vrlo blag prema koži glave, a efikasan. Bez nuspojava, bez štetnih sastojaka!

Za sve tipove kose i kože

Sprej podjednako dobro deluje, kako na masnu, tako na suvu kosu, kao i na sve tipove kože.

Đumbir za negu temena i vlasi

djumbir_za_negu_kose-removebg-preview

Đumbir je blagotvoran kako za zdravlje tako i za lepotu. Poseduje antiupalno dejstvo koje deluje na vlasište kose, sprečavajući opadanje dlake. Eliminiše glavne uzroke opadanja kose, kao što je masna perut, otpušava začepljene folikule i ubrzava rast kose. Dobićete nove, jače vlasi, sjajnu kosu kao sa reklame i svežiji izgled.

Samo kvalitetni sastojci

Pored ekstrakta đumbira, sprej sadrži i druge odlične sastojke koji pospešuju rast i kvalitet kose, omogućavaju zdravu kožu vlasišta, bez nuspojava kao što su perut, prekomerno lučenje masnoće, iritacije, crvenilo i slični problemi.

Prve promene možete videti već nakon par dana!

Ovo su pozitivna iskustva naših korisnika

5/5
Nemam pojma kako se to dogodilo, ali jednog dana sam počela da primećujem sve više i više kose na četki, dok se češljam. Moje dlake su bile svuda po kući. Doktor je smatrao da je to zbog nekih lekova koje sam pila, kao deo svoje redovne terapije. Morala sam pod hitno nešto da preduzmem. Prijateljica iz Amerike mi je predložila ovaj sprej sa đumbirom. Nakon dve sedmice kosa je počela da se vraća, a meni je bilo mnogo lakše.
Slavica Jeremić
5/5
Već dve godine koristim ovaj sprej i jako sam zadovoljna. Ne samo da je sprečio opadanje kose, već mi je kosa mnogo kvalitetnija, svilenkastija i lepša. Zaista ga ne štedim kada nanosim sprej. U početku sam nanosila samo na teme gde mi opada kosa, a sada nanosim na celu površinu glave, jer hoću da mi cela kosa bude kvalitetna. Barem jednom godišnje odradim tretman, najčešće na jesen kada kosa kod žena pojačano opada.
Bilja Mrkšić
5/5
Bila sam prinuđena da nakon jedne operacije pijem hormonske lekove. Posledica terapije bila je prekomerno opadanje kose. Nisam smela da pogledam na jastuk ujutru ili na četku dok se češljam, koliko mi je opadala kosa. Pitala sam frizerku za savet i ona mi je preporučila sprej sa đumbirom. Već nakon par dana, primetila sam novu bebi kosu na glavi i vlasište mi se oporavilo. Sve preporuke za ovaj sprej, ja sam jako zadovoljna.
Valentina Čubraković
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
31.95
31.95

Ukupno

Ukupno31.95
Dostava

u Australia.

Ukupno31.95
Scroll to Top