Seksi i privlačna zadnjica za samo par dana!

Serum za zatezanje zadnjice

Spremite se za bikini sezonu! Učinite da vaša guza izgleda zategnuto i podignuto, čak i u kupaćem kostimu, bez celulita i bora. Vratite sebi samopuzdanje, tako što ćete se osetiti privlačno i ženstveno. Leto će brže nego što mislite, zato požurite i naručite svoj serum za zatezanje zadnjice!

Prirodno!

Proizvod ne sadrži hemiju koja šteti telu i koži, već je 100% prirodan! Napravljen je od komponenata koje deluju na kožu i tkivo.

Brzi rezultati!

Redovnim korišćenjem ćete doći do savršene zadnjice za par dana. Samo koristite serum strogo po uputstvu.

Seksi guza!

Serum će učiniti da izgledate kao top model u bilo kojoj odeći. Kako u helankama, tako i u kupaćem kostimu.

Besplatna dostava!

Proizvod šaljemo u sve zemlje sveta, bez ikakve naknade. Kurir će vam ostaviti paket na kućnoj adresi!

Prave komponente dovode do savršene guze

Kreatori ovog seruma su sa velikom pažnjom odabrali prirodne sastojke, koji pozitivno utiču na kožu i tkivo zadnjice. Deluju tako što zatežu kožu, podmlađuju je, učvršćuju tkivo čineći da vaša guza izgleda savršeno i izazovno. 

Ulje timijana

Neguje i podmlađuje kožu, obnavlja ćelije i čini da koža guze izgleda mlađe, mekše  i svežije. 

Ulje karanfilića

Pospešuje cirkulaciju, deluje na tkivo zadnjice, pa daje efekat zatezanja i podizanja. 

Ulje jojobe

Lako se upija i brzo deluje pri nanošenju. Eliminiše nesavršenosti sa zadnjice kao što su celulit i bubuljice.

Ne propustite šansu da dobijete čvrstu i podignutu zadnjicu

Upotreba je krajnje jednostavna

Koristite serum dva puta dnevno, ujutru i uveče, nakon tuširanja. Dovoljno je naneti željenu količinu ulja na dlan i umasirati u zadnjicu, posebno donji deo i vrhove butina. Masirajte par sekundi, dok koža dobro ne upije serum. 

Zadovoljni korisnici

5/5
Jako sam mršava, nemam mase na telu, pa mi je i guza bila opuštena i ravna. Korišćenjem ovog seruma za zatezanje zadnjice, uspela sam da dobijem željeni oblik i zategla kožu. Izgledam odlično u bilo kojoj odeći: helankama, kupaćem, suknji, a da ne govorim o seksi donjem vešu. Čak i kad obučem široke pantalone vidi se silueta moje guze. Prezadovoljna sam i svima preporučujem serum.
Daša Jakovljević
5/5
Kao fitnes instruktor, svima preporučujem ovaj serum kada me pitaju koje vežbe su najbolje za zatezanje zadnjice. Većina mojih klijentkinja je lenja i žele dobru guzu preko noći. Zato ih posavetujem da uzmu ovaj serum kao dopunu i već nakon dve, tri sedmice mi kažu da su prezadovoljne. Vežbama se može doći do lepe guze, ali treba mnogo vremena. Sa ovim serumom to ide mnogo brže.
Maja Vulin
5/5
Slabo se krećem, po ceo dan sam na računaru i primetila sam da mi se telo deformisalo, što mi je jako smetalo jer sam radila kao model dok sam studirala. Posebno mi je smetala moja opuštena zadnjica. Kad se skinem u kupaći, ličim na bakicu. Nisam imala vremena za komplikovane treninge, pa sam uzela ovaj serum po preporuci drugarice i nisam se pokajala. Efekat je isti kao da treniram 3x sedmično.
Gaga Simović
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
29.95
29.95

Ukupno

Ukupno29.95
Dostava

u Australia.

Ukupno29.95
Scroll to Top