Krema za zatezanje vrata

Mladalački izgled za samo nekoliko dana! Naša krema zateže vrat, vraća koži svež izgled i elastičnost! Redovnim korišćenjem ove kreme zaustavljate proces starenja, a niko iz vaše okoline neće moći da pogodi koliko imate godina… 

Prirodni sastojci

Vašu kožu vrata podmlađuje nekoliko sastojaka, koje nam je sama priroda darovala kako bi nam sačuvala lepotu!

Za sve tipove kože

Kremu možete koristiti bez obzira na godine ili vaš tip kože. Pogodna je za sve korisnike!

Besplatna dostava

Slanje porudžbina bez ikakve naknade, širom sveta! Dostava je direktno na vašu kućnu adresu!

Koliko vodite računa o svom vratu?

Mnogo pažnje se pridaje nezi lica i to je u redu! Ali samo dame koje zaista vode računa o svom izgledu znaju koliko je i vrat bitan. Ne želite da vam lice bude zategnuto i mladoliko, a vrat pun bora i brazdi, zar ne? Zato krenite na vreme, pre nego što bude prekasno! Krema će vam pomoći da zategnete i osvežite kožu vrata, da joj vratite sve potrebne komponente koji je čine mladolikom i, što je najbitnije, da je hidrirate. Tako ćete u potpunosti zadržati mladalački izgled.  

Način upotrebe

Nakon tuširanja, uzmite odgovarajući količinu kreme za zatezanje, nanesite je na vrat i dobro utrljajte, dok je koža ne upije. Masirajte prstima od dna vrata ka licu! Poželjno je nanositi kremu dva puta dnevno!

5/5
Izgled mi je jako bitan i na vreme sam shvatila da je bitno voditi računa i o koži vrata, pogotovo jer volim da nosim diskretan dekolte. Ovu kremu koristim već dve godine, preporučila sam je i svojim prijateljicama. Nemam bore na vratu, kao ni opuštenu kožu, a nema potrebe ni za skupim tretmanima kože kako bih ostala mladolika.
Bojana Mrdak
5/5
Kao dermatolog znam koliko je koža vrata posebna. Ona je nešto između kože lica i kože tela, tako da joj ne odgovaraju ni mleka za telo, a ni kreme za lice. Potrebna joj je posebna krema za vrat, kako se ne bi javile bore. Ova krema ima sve što vam je potrebno da koža na vratu bude negovana i zategnuta. Znam i kao stručnjak, a i sama je koristim.
Vladislava Bulić
5/5
Kremu sam počela da koristim po savetu mame. Ona je ceo život vodila računa o koži, ali je kasno shvatila da se nije dovoljno dobro brinula o koži vrata, pa su se videli znaci starenja. Obe smo počele da koristimo ovu kremu. Ona je uspela da zategne kožu na vratu, a ja uspešno odolevam svim znacima starenja. Ovo je zaista krema za sve uzraste.
Ana Janjušević
Ukloni stavkuUmanjena sličicaProizvodCenaKoličinaUkupno
31.95
31.95

Ukupno

Ukupno31.95
Dostava

u Australia.

Ukupno31.95
Scroll to Top